![](https://smaekpaasmagen.dk/wp-content/uploads/2024/12/Alt-i-en-boller-i-karry-med-blomkaalsrisB-2560x1919.jpg)
Perfekt
til mange
til mange
Alt-i-én boller i karry med blomkålsris
Alt-i-en boller i karry har grøntsager og karry i både fars og sovs. Med blomkålsris er der ekstra mange grøntsager i retten. Kombinationen af havregryn som bindemiddel i farsen, kødet, bælgfrugterne og persillen gør det nemmere for dig at optage jern og zink fra måltidet. Det kaldes kødfaktor. Den aktiveres ved en lille mængde kød i måltidet. Her er det ca. 50 g pr. person.
![Forberedelsestid](https://smaekpaasmagen.dk/wp-content/themes/smacktwentytwo/dist/images/blocks/acf-recipe-content/time.png)
1 time
![Antal personer](https://smaekpaasmagen.dk/wp-content/themes/smacktwentytwo/dist/images/blocks/acf-recipe-content/servings.png)
5 pers.