Hvad har jeg i køleskabet

Kokke & ambassadører

Her kan du møde de dygtige kokke og engagerede ambassadører, som har været med til at udvikle de inspirerende opskrifter til Smæk på smagen.

Mette Dahlgaard
Mette Dahlgaard
Mette Dahlgaard er gastronomisk chef på Gemyse, Nimbs grønne hjørne ved siden af Glassalen i Tivoli. Da hun blev udlært fra Aarstiderne, var hun med til at udvikle forløberen for måltidskassen – og hun har aldrig været i tvivl om, at kød bør være tilbehør til grøntsager, og ikke omvendt.
William Milsted
William Milsted
William Milsted er uddannet kok fra Claus Meyer i 2010 og har allerede arbejdet på restauranter i hele verden. Han har undervist i kreativ tænkning inden for gastronomi, og kokkererer altid ud fra en overbevisning om, at et godt måltid kan være mere end blot råvarer, teknikker og flotte anretninger.
Mikkel Karstad
Mikkel Karstad
Mikkel Karstad er en kok med fokus på sanselige oplevelser med udgangspunkt i en nysgerrighed for naturen og årstidens grøntsager. Han har en fortid på Michelin-restauranter og er forfatter til bl.a. kogebogen Evergreen, hvor madglæde og æstetik er i højsædet. Missionen er at inspirere til at spise grønnere og bruge grøntsager i årstid.
Casper Sobczyk
Casper Sobczyk
Casper Sobczyk, kokken bag den verdenskendte ’smørbøf’, har et langt gastronomisk CV. Man kender ham måske bedst fra skærmen på Go’ morgen- og Go’ aften Danmark eller som den tidligere køkkenchef på Hotel Marienlyst og på Bistro PanPan i Zoologisk Have. Han er kendt for sin autentiske madlavning og sit unikke repertoire der både favner high-end gastronomi og det folkelige.
August Theil
August Theil
August Theil fokuserer på fransk og italiensk bistromad, men altid med afsæt i gode, nordiske råvarer og det er en kombination, der giver retterne særlig karakter. Han er til daglig køkkenchef på den festlige restaurant Babylon, der er en del af Søpavillonen i København.
Nicolaj Møller
Nicolaj Møller
Nicolaj Møller har gjort lynkarriere i kokkebranchen. I en alder af kun 21 år kom han på kokkelandsholdet og bare to år senere overtog han stafetten som køkkenchef hos restaurant Treetop. I dag står han bag virksomheden AYA Dining, der tager madlavningen ud af restauranten og ind i gæsternes egne hjem. Hans evne til at […]
Aubergine
Gulerod
Hvidløg
Chili
Ærter
Kål
Rødbede
Kidneybønner
Blomkål