![](https://smaekpaasmagen.dk/wp-content/uploads/2022/11/SPS-BILLEDER3.jpg)
Kokke & ambassadører
Her kan du møde de dygtige kokke og engagerede ambassadører, som har været med til at udvikle de inspirerende opskrifter til Smæk på smagen.
![Mette Dahlgaard](https://smaekpaasmagen.dk/wp-content/uploads/2019/05/MetteDahlgaard-624x694.jpg)
Mette Dahlgaard
Mette Dahlgaard er gastronomisk chef på Gemyse, Nimbs grønne hjørne ved siden af Glassalen i Tivoli. Da hun blev udlært fra Aarstiderne, var hun med til at udvikle forløberen for måltidskassen – og hun har aldrig været i tvivl om, at kød bør være tilbehør til grøntsager, og ikke omvendt.
![William Milsted](https://smaekpaasmagen.dk/wp-content/uploads/2019/05/William-Milsted-scaled-e1669627946682-624x694.jpg)
William Milsted
William Milsted er uddannet kok fra Claus Meyer i 2010 og har allerede arbejdet på restauranter i hele verden. Han har undervist i kreativ tænkning inden for gastronomi, og kokkererer altid ud fra en overbevisning om, at et godt måltid kan være mere end blot råvarer, teknikker og flotte anretninger.
![Mikkel Karstad](https://smaekpaasmagen.dk/wp-content/uploads/2020/04/IMG_3221-512x694.jpg)
Mikkel Karstad
Mikkel Karstad er en kok med fokus på sanselige oplevelser med udgangspunkt i en nysgerrighed for naturen og årstidens grøntsager. Han har en fortid på Michelin-restauranter og er forfatter til bl.a. kogebogen Evergreen, hvor madglæde og æstetik er i højsædet. Missionen er at inspirere til at spise grønnere og bruge grøntsager i årstid.
![Casper Sobczyk](https://smaekpaasmagen.dk/wp-content/uploads/2021/03/Casper-sob2.jpg)
Casper Sobczyk
Casper Sobczyk, kokken bag den verdenskendte ’smørbøf’, har et langt gastronomisk CV. Man kender ham måske bedst fra skærmen på Go’ morgen- og Go’ aften Danmark eller som den tidligere køkkenchef på Hotel Marienlyst og på Bistro PanPan i Zoologisk Have. Han er kendt for sin autentiske madlavning og sit unikke repertoire der både favner high-end gastronomi og det folkelige.
![August Theil](https://smaekpaasmagen.dk/wp-content/uploads/2023/03/August-Theil.png)
August Theil
August Theil fokuserer på fransk og italiensk bistromad, men altid med afsæt i gode, nordiske råvarer og det er en kombination, der giver retterne særlig karakter. Han er til daglig køkkenchef på den festlige restaurant Babylon, der er en del af Søpavillonen i København.
![Nicolaj Møller](https://smaekpaasmagen.dk/wp-content/uploads/2023/03/Nicolaj-Moeller.png)
Nicolaj Møller
Nicolaj Møller har gjort lynkarriere i kokkebranchen. I en alder af kun 21 år kom han på kokkelandsholdet og bare to år senere overtog han stafetten som køkkenchef hos restaurant Treetop. I dag står han bag virksomheden AYA Dining, der tager madlavningen ud af restauranten og ind i gæsternes egne hjem. Hans evne til at […]