Hvad har jeg i køleskabet

William Milsted

William Milsted er uddannet kok fra Claus Meyer i 2010 og har allerede arbejdet på restauranter i hele verden. Han har undervist i kreativ tænkning inden for gastronomi, og kokkererer altid ud fra en overbevisning om, at et godt måltid kan være mere end blot råvarer, teknikker og flotte anretninger.

Rodfrugtfritter med hvidløgsmayo og jamaicansk bryst af gris
Snit og
lad simre
Rodfrugtfritter med hvidløgsmayo og jamaicansk bryst af gris
William Milsted
Kålrabimos med bitter salat og nakke af gris
Perfekt
til mange
Kålrabimos med bitter salat og nakke af gris
William Milsted
Spicy mangosalat med dampet ris og pad-krapow
Spicy og
simpelt
Spicy mangosalat med dampet ris og pad-krapow
William Milsted
Urtehummus og nuggets af gris
Nemt og
enkelt
Urtehummus og nuggets af gris
William Milsted
Adobo med blomkål, solsikkefrø og spejlæg
Nemt og
enkelt
Adobo med blomkål, solsikkefrø og spejlæg
William Milsted
Vilde ris med gris i massamankarry
Nemt og
enkelt
Vilde ris med gris i massamankarry
William Milsted
Smørrebrød med ærtepure, saltmandler og mørbrad
Nemt og
enkelt
Smørrebrød med ærtepure, saltmandler og mørbrad
William Milsted
Bruschetta med urtesalat, parmesan og lever af gris
Nemt og
enkelt
Bruschetta med urtesalat, parmesan og lever af gris
William Milsted
Kartofler i spinat og gedeost med glaseret kotelet og fennikelsalat
Nemt og
enkelt
Kartofler i spinat og gedeost med glaseret kotelet og fennikelsalat
William Milsted
Papardelle pasta med tomatsalat og ragout af gris
Nemt og
enkelt
Papardelle pasta med tomatsalat og ragout af gris
William Milsted
Kartoffelkompot med stegt spinat og krebinetter
Nemt og
enkelt
Kartoffelkompot med stegt spinat og krebinetter
William Milsted
Bagt selleri og bitter pæresalat med herregårdskoteletter
Nemt og
enkelt
Bagt selleri og bitter pæresalat med herregårdskoteletter
William Milsted
Aubergine
Gris
Ærter
Gulerod
Squash
Chili
Hvidløg
Kål
Kartoffel
Løg