Hvad har jeg i køleskabet

Casper Sobczyk

Casper Sobczyk, kokken bag den verdenskendte ’smørbøf’, har et langt gastronomisk CV. Man kender ham måske bedst fra skærmen på Go’ morgen- og Go’ aften Danmark eller som den tidligere køkkenchef på Hotel Marienlyst og på Bistro PanPan i Zoologisk Have. Han er kendt for sin autentiske madlavning og sit unikke repertoire der både favner high-end gastronomi og det folkelige.

Tomat-feta og bagte gulerødder med sprød gris
Masser
af grønt
Tomat-feta og bagte gulerødder med sprød gris
Casper Sobczyk
Syrlig kålsalat med mørbrad af gris og svampe
Masser
af grønt
Syrlig kålsalat med mørbrad af gris og svampe
Casper Sobczyk
Stegte ris med grønt og marineret gris
Perfekt
til mange
Stegte ris med grønt og marineret gris
Casper Sobczyk
Sommergrønt med agurk-myntedressing, naanbrød og gris
Perfekt
til mange
Sommergrønt med agurk-myntedressing, naanbrød og gris
Casper Sobczyk
Saftig, krydret gris i general TSO’s med pak choy og broccoli
Perfekt
til mange
Saftig, krydret gris i general TSO’s med pak choy og broccoli
Casper Sobczyk
Kartoffelmoskugler med spicy ostesovs og sprød gris
Spicy og
simpelt
Kartoffelmoskugler med spicy ostesovs og sprød gris
Casper Sobczyk
Jordskokker og tomatsalsa med krydret gris
Masser
af grønt
Jordskokker og tomatsalsa med krydret gris
Casper Sobczyk
Grønkål og gnocchi med mørbrad af gris
Masser
af grønt
Grønkål og gnocchi med mørbrad af gris
Casper Sobczyk
Forårsruller med grønt og gris
Masser
af grønt
Forårsruller med grønt og gris
Casper Sobczyk
Ærter Française med sprød gris og ovnbagte kartofler
Masser
af grønt
Ærter Française med sprød gris og ovnbagte kartofler
Casper Sobczyk
Kidneybønner
Gulerod
Ærter
Tomat
Broccoli
Løg
Blomkål
Majs
Champignon
Kål