Hvad har jeg i køleskabet
Test_Billede

Mette Dahlgaard

Mette Dahlgaard er gastronomisk chef på Gemyse, Nimbs grønne hjørne ved siden af Glassalen i Tivoli. Da hun blev udlært fra Aarstiderne, var hun med til at udvikle forløberen for måltidskassen – og hun har aldrig været i tvivl om, at kød bør være tilbehør til grøntsager, og ikke omvendt.

Southern fried grisekæber
Snit og
lad simre
Southern fried grisekæber
Mette Dahlgaard
Stegte majs med sprød polenta og mør nakkefilet
Perfekt
til mange
Stegte majs med sprød polenta og mør nakkefilet
Mette Dahlgaard
Stegt kål med blå ost og grillpølser
Grill
Stegt kål med blå ost og grillpølser
Mette Dahlgaard
Kimchi med kålpuré og medaljoner af gris
Masser
af grønt
Kimchi med kålpuré og medaljoner af gris
Mette Dahlgaard
Broccoli og grisekæber med persillepanko
Snit og
lad simre
Broccoli og grisekæber med persillepanko
Mette Dahlgaard
Krydret butternut-squash og skank af gris i tortilla
Perfekt
til mange
Krydret butternut-squash og skank af gris i tortilla
Mette Dahlgaard
Rosenkålssalat og perlebyg i tagine med krydret gris
Snit og
lad simre
Rosenkålssalat og perlebyg i tagine med krydret gris
Mette Dahlgaard
Pasta bambini med spinat og sprød bacon
Perfekt
til mange
Pasta bambini med spinat og sprød bacon
Mette Dahlgaard
Bløde sorte bønner med sprøde grisehaler
Bælg-
frugter
Bløde sorte bønner med sprøde grisehaler
Mette Dahlgaard
Grillet salat og krogmodnet grisebryst med sofrito
Grill
Grillet salat og krogmodnet grisebryst med sofrito
Mette Dahlgaard
Tomat
Ærter
Kidneybønner
Hvidløg
Gulerod
Rødbede
Broccoli
Blomkål
Gris
Kål