Vidste du at…
Grisekød er blandt de kødtyper, der har det laveste klimaaftryk.
Det er et bedre kødvalg for klimaet. Få viden om grisekød og mere bæredygtig madlavning. Kilde: Rådet for sund mad, Vejledning om brug af generiske klimaanprisninger og kostråd til at fremme sundere valg
Sådan gør du
Skyl og snit rødkål fint. Lynsteg på en varm pande og tilsæt sojasauce.
Tag rødkålen af panden, mens den stadig har bid
Smag mayonnaisen til med worcestershire sauce
Skyl og snit icebergsalat
Skær bollen igennem og varm den evt. på grill eller brødrister
Smør krydret mayonnaise på underbollen, læg icebergsalat på og derefter 1 skive varm eller kold flæskesteg. Læg rødkålen ovenpå samt dreuagurk skåret i skrå skriver, samt overbollen
Skær brødet over og varm det på grill eller en brødrister.
Tips
Følg den anbefalede centrumtemperatur som står i opskriften her, og ikke den, som eventuelt er anbefalet på dit stegetermometer. Ved en centrumtemperatur mellem 62-65 grader er kødet både saftigt og mørt.
Flæskestegssandwich med varm flæskesteg laves bedst af en nystegt flæskesteg. Det er svært at genopvarme en kold skive flæskesteg, da kødet nemt vil blive overstegt og tørt.