Vidste du at…
Grisekød er blandt de kødtyper, der har det laveste klimaaftryk.
Det er et bedre kødvalg for klimaet. Få viden om grisekød og mere bæredygtig madlavning. Kilde: Rådet for sund mad, Vejledning om brug af generiske klimaanprisninger og kostråd til at fremme sundere valg
Sådan gør du
Kog pasta efter anvisningen på emballagen.
Kog kødsauce, krydr evt. med oregano og/eller timian. Smag til med salt og peber.
Skær parmesan i flager eller riv den.
Skyl og pynt med basilikumblade.
Næringsindhold
Næringsindhold pr. person (ca. 670 g af retten):
Energi:
1791 kJ (426 kcal)
Protein:
32 g
Kulhydrat:
32 g
Kostfibre:
7 g
Fedt:
18 g
Næringsindhold pr. 100 g:
Energi:
267 kJ (64 kcal)
Protein:
5 g
Kulhydrat:
5 g
Kostfibre:
1 g
Fedt:
3 g
Relaterede opskrifter
Nemt og
enkelt
Hjemmelavet kartoffelsalat med grillede pølser
Nemt og
enkelt
Tostadas med barbecue-marinerede nakkekoteletter
Nemt og
enkelt
Flæskestegssandwich med sprøde svær
Nemt og
enkelt
Dims – Flæskestegssandwich i hotdogbrød
Nemt og
enkelt
Hjertesalat og rødbedesauce med nakkefilet af gris