Hvad har jeg i køleskabet
Nemt og
enkelt

Pasta med krydret kødsauce og parmesan

Har du allerede en portion af den krydrede kødsovs i fryseren, så bliver det ikke hurtigere. Server med pasta og parmesan.

Forberedelsestid
15 min.
Antal personer
1 pers.

Ingredienser

  • ¼ portion krydret kødsauce – se opskrift
  • 75 g fuldkornspasta
  • Evt. oregano og/eller timian
  • 10 g parmesan
  • Evt. basilikum til pynt

Vidste du at…
Grisekød er blandt de kødtyper, der har det laveste klimaaftryk.
Det er et bedre kødvalg for klimaet. Få viden om grisekød og mere bæredygtig madlavning.
Kilde: Rådet for sund mad, Vejledning om brug af generiske klimaanprisninger og kostråd til at fremme sundere valg

Sådan gør du

  1. Kog pasta efter anvisningen på emballagen.
  2. Kog kødsauce, krydr evt. med oregano og/eller timian. Smag til med salt og peber.
  3. Skær parmesan i flager eller riv den.
  4. Skyl og pynt med basilikumblade.

Næringsindhold

Næringsindhold pr. person
(ca. 670 g af retten):

Energi:
1791 kJ (426 kcal)
Protein:
32 g
Kulhydrat:
32 g
Kostfibre:
7 g
Fedt:
18 g

Næringsindhold pr. 100 g:

Energi:
267 kJ (64 kcal)
Protein:
5 g
Kulhydrat:
5 g
Kostfibre:
1 g
Fedt:
3 g
Gris
Aubergine
Hvidløg
Tomat
Ærter
Tomat (sliced)
Rødbede
Kartoffel
Peberfrugt
Kidneybønner
Løg
Majs
Champignon
Chili
Kål
Tomat (sliced)
Gulerod
Ærter
Aubergine