Vidste du at…
Grisekød er blandt de kødtyper, der har det laveste klimaaftryk.
Det er et bedre kødvalg for klimaet. Få viden om grisekød og mere bæredygtig madlavning. Kilde: Rådet for sund mad, Vejledning om brug af generiske klimaanprisninger og kostråd til at fremme sundere valg
Sådan gør du
Kog pasta efter anvisningen på emballagen.
Kog kødsauce, krydr evt. med oregano og/eller timian. Smag til med salt og peber.
Skær parmesan i flager eller riv den.
Skyl og pynt med basilikumblade.
Næringsindhold
Energifordeling og – indhold pr. person
Energi (kJ):
2450
Energi (kcal):
585
Protein (E%):
26
Fedt (E%):
27
Kulhydrater (E%):
47
Relaterede opskrifter
Nemt og
enkelt
Grønt, ris og karamelliseret grisekød
Nemt og
enkelt
Friske forårsruller med grønt og koteteletter
Nemt og
enkelt
Tomat-feta og bagte gulerødder med sprød gris
Nemt og
enkelt
Sommergrønt med agurk-myntedressing, naanbrød og gris
Nemt og
enkelt
Jordskokker og gris i karry, kokos og røde linser
Nemt og
enkelt
Grønne bønner med soja, sesamfrø, tang og mørbradbøffer