![Quinoa med cremet kokossovs, kødboller og topping](https://smaekpaasmagen.dk/wp-content/uploads/2020/10/1-Quinoa-med-en-cremet-kokossovs-kødboller-og-toppings-2560x1440.jpg)
Nemt og
enkelt
enkelt
Quinoa med cremet kokossovs, kødboller og topping
Olivia Salo nyfortolker gamle, danske retter i godt selskab – her med Katie Keller. I denne omgang har ’Boller i karry’ fået et nyt twist og er blevet til ’Quinoa med cremet kokossovs, kødboller og topping’. Se hvordan i videoen ovenfor.
![Forberedelsestid](https://smaekpaasmagen.dk/wp-content/themes/smacktwentytwo/dist/images/blocks/acf-recipe-content/time.png)
30 min.
![Antal personer](https://smaekpaasmagen.dk/wp-content/themes/smacktwentytwo/dist/images/blocks/acf-recipe-content/servings.png)
4 pers.