Hvad har jeg i køleskabet

Mikkel Karstad

Mikkel Karstad er en kok med fokus på sanselige oplevelser med udgangspunkt i en nysgerrighed for naturen og årstidens grøntsager. Han har en fortid på Michelin-restauranter og er forfatter til bl.a. kogebogen Evergreen, hvor madglæde og æstetik er i højsædet. Missionen er at inspirere til at spise grønnere og bruge grøntsager i årstid.

Spinatpandekager med syltede rødløg, feta og kotelet
Nemt og
enkelt
Spinatpandekager med syltede rødløg, feta og kotelet
Mikkel Karstad
Jordskokker og gris i karry, kokos og røde linser
Nemt og
enkelt
Jordskokker og gris i karry, kokos og røde linser
Mikkel Karstad
Grønne bønner med soja, sesamfrø, tang og mørbradbøffer
Nemt og
enkelt
Grønne bønner med soja, sesamfrø, tang og mørbradbøffer
Mikkel Karstad
’Gratin’ med fennikel, burrata og sprødt flæsk
Perfekt
til mange
’Gratin’ med fennikel, burrata og sprødt flæsk
Mikkel Karstad
Gnocchi med broccoli, mozzarella og bacon
Nemt og
enkelt
Gnocchi med broccoli, mozzarella og bacon
Mikkel Karstad
Galette med løg, ricotta og gris
Nemt og
enkelt
Galette med løg, ricotta og gris
Mikkel Karstad
Fennikel-tomat chutney med grillet secreto og couscous
Nemt og
enkelt
Fennikel-tomat chutney med grillet secreto og couscous
Mikkel Karstad
Bitre salater med saltede solbær og grillet hjerte af gris
Nemt og
enkelt
Bitre salater med saltede solbær og grillet hjerte af gris
Mikkel Karstad
Bao med lynsyltet kål og marinerede strimler af gris
Spicy og
simpelt
Bao med lynsyltet kål og marinerede strimler af gris
Mikkel Karstad
Baba ganoush med frikadeller og spejlæg
Spicy og
simpelt
Baba ganoush med frikadeller og spejlæg
Mikkel Karstad
Hyben-selleri flæsk med kombucha og timian
Nemt og
enkelt
Hyben-selleri flæsk med kombucha og timian
Mikkel Karstad
Toast med svampe, rå asparges og skiver af kotelet
Nemt og
enkelt
Toast med svampe, rå asparges og skiver af kotelet
Mikkel Karstad
Kidneybønner
Ærter
Kartoffel
Gris
Broccoli
Blomkål
Aubergine
Rødbede
Hvidløg
Champignon