![Bagte rodfrugter med bøf af gris og italiensk topping](https://smaekpaasmagen.dk/wp-content/uploads/2020/10/2-Bagte-rodfrugter-med-bøf-af-gris-og-italiensk-topping-2560x1440.jpg)
Masser
af grønt
af grønt
Bagte rodfrugter med bøf af gris og italiensk topping
Olivia Salo nyfortolker gamle, danske retter i godt selskab – her med William Milsted. I denne omgang har ’Koteletter i fad’ fået et nyt twist og er blevet til ‘Bagte rodfrugter med bøf af gris og italiensk topping’.
![Forberedelsestid](https://smaekpaasmagen.dk/wp-content/themes/smacktwentytwo/dist/images/blocks/acf-recipe-content/time.png)
45 min.
![Antal personer](https://smaekpaasmagen.dk/wp-content/themes/smacktwentytwo/dist/images/blocks/acf-recipe-content/servings.png)
4 pers.