Hvad har jeg i køleskabet

Opskrifter med
smæk på smagen

Grønt og gris er et match made in heaven. Her finder du opskrifter, der kombinerer de to. Grisen er en af de kødtyper, der har det laveste klimaaftryk, og man kan bruge mindre af den, fordi den smager af mere.

Den farverige flæskestegssandwich
Jul
Den farverige flæskestegssandwich
Burritos med gris, grønt og bønnespread
Spicy og
simpelt
Burritos med gris, grønt og bønnespread
Asiatisk blomkålssalat med bacontopping
Masser
af grønt
Asiatisk blomkålssalat med bacontopping
Grøn frittata
Nemt og
enkelt
Grøn frittata
Porkanoff med grøn mos
Masser
af grønt
Porkanoff med grøn mos
Alt-i-én boller i karry med blomkålsris
Perfekt
til mange
Alt-i-én boller i karry med blomkålsris
Spidskålslasagne med quinoasalat
Bælg-
frugter
Spidskålslasagne med quinoasalat
Perlespeltsalat med mørbrad fra gris
Nemt og
enkelt
Perlespeltsalat med mørbrad fra gris
Grøn kålsalat med citron-flæsk
Masser
af grønt
Grøn kålsalat med citron-flæsk
Tomatsuppe med minutstrimler.
Perfekt
til mange
Tomatsuppe med minutstrimler.
Hjemmelavet kartoffelsalat med grillede pølser
Grill
Hjemmelavet kartoffelsalat med grillede pølser
Tostadas med barbecue-marinerede nakkekoteletter
Grill
Tostadas med barbecue-marinerede nakkekoteletter
Blomkål
Broccoli
Hvidløg
Gulerod
Champignon
Kål
Rødbede
Squash
Løg