Hvad har jeg i køleskabet

Spicy og simpelt

Det kræver slet ikke meget at spice hverdagen op. Faktisk er enkelthed den hemmelige ingrediens i disse velsmagende retter, der sagtens kan være overskudsretten, du disker op med for gæsterne.

Tostadas med barbecue-marinerede nakkekoteletter
Spicy og
simpelt
Tostadas med barbecue-marinerede nakkekoteletter
Friske forårsruller med grønt og koteletter
Spicy og
simpelt
Friske forårsruller med grønt og koteletter
Stegte ris med grønt og marineret gris
Spicy og
simpelt
Stegte ris med grønt og marineret gris
Casper Sobczyk
Saftig, krydret gris i general TSO’s med pak choy og broccoli
Spicy og
simpelt
Saftig, krydret gris i general TSO’s med pak choy og broccoli
Casper Sobczyk
Kartoffelmoskugler med spicy ostesovs og sprød gris
Spicy og
simpelt
Kartoffelmoskugler med spicy ostesovs og sprød gris
Casper Sobczyk
Jordskokker og tomatsalsa med krydret gris
Spicy og
simpelt
Jordskokker og tomatsalsa med krydret gris
Casper Sobczyk
Jordskokker og gris i karry, kokos og røde linser
Spicy og
simpelt
Jordskokker og gris i karry, kokos og røde linser
Mikkel Karstad
Bao med lynsyltet kål og marinerede strimler af gris
Spicy og
simpelt
Bao med lynsyltet kål og marinerede strimler af gris
Mikkel Karstad
Baba ganoush med frikadeller og spejlæg
Spicy og
simpelt
Baba ganoush med frikadeller og spejlæg
Mikkel Karstad
Spicy mangosalat med dampet ris og pad-krapow
Spicy og
simpelt
Spicy mangosalat med dampet ris og pad-krapow
William Milsted
Vilde ris med gris i massamankarry
Spicy og
simpelt
Vilde ris med gris i massamankarry
William Milsted
Perlebyg med creme fraiche, koriander og chili-con-gris
Spicy og
simpelt
Perlebyg med creme fraiche, koriander og chili-con-gris
Mikkel Karstad
Løg
Kartoffel