Hvad har jeg i køleskabet

Snit og lad simre

Lad kniven føre, når du snitter og lad bare komfuret gøre det hårde arbejde, når du laver simreretter. Her er en samling opskrifter, der skærper smagens intensitet og belønner ventetiden med ekstra smagstæthed og umami. Det er mad, der tager lang tid, men ikke din tid.

Rodfrugtfritter med hvidløgsmayo og jamaicansk bryst af gris
Snit og
lad simre
Rodfrugtfritter med hvidløgsmayo og jamaicansk bryst af gris
William Milsted
Kålrabimos med bitter salat og nakke af gris
Snit og
lad simre
Kålrabimos med bitter salat og nakke af gris
William Milsted
Bulgursalat med tagine af gris
Snit og
lad simre
Bulgursalat med tagine af gris
Vilde ris med gris i massamankarry
Snit og
lad simre
Vilde ris med gris i massamankarry
William Milsted
Ribollita med bønner, saltet citron og grisekæbe
Snit og
lad simre
Ribollita med bønner, saltet citron og grisekæbe
Mikkel Karstad
Wrap med syltet rødkål og nakkefilet
Snit og
lad simre
Wrap med syltet rødkål og nakkefilet
Perlekorn med forårsløg, ærter og kæber af gris
Snit og
lad simre
Perlekorn med forårsløg, ærter og kæber af gris
Kartoffelmos med gris stroganoff af nakkefilet
Snit og
lad simre
Kartoffelmos med gris stroganoff af nakkefilet
Græskarsuppe med røget skinke og timianrasp
Snit og
lad simre
Græskarsuppe med røget skinke og timianrasp
Boghvederisotto med grillet aubergine og culotte
Snit og
lad simre
Boghvederisotto med grillet aubergine og culotte
Southern fried grisekæber
Snit og
lad simre
Southern fried grisekæber
Mette Dahlgaard
Bagt selleri og bitter pæresalat med herregårdskoteletter
Snit og
lad simre
Bagt selleri og bitter pæresalat med herregårdskoteletter
William Milsted
Rødbede
Kidneybønner
Blomkål
Tomat (sliced)
Champignon
Kål
Løg
Broccoli
Hvidløg