Hvad har jeg i køleskabet

Opskrifter med
smæk på smagen

Grønt og gris er et match made in heaven. Her finder du opskrifter, der kombinerer de to. Grisen er en af de kødtyper, der har det laveste klimaaftryk, og man kan bruge mindre af den, fordi den smager af mere.

Tomat-feta og bagte gulerødder med sprød gris
Masser
af grønt
Tomat-feta og bagte gulerødder med sprød gris
Casper Sobczyk
Syrlig kålsalat med mørbrad af gris og svampe
Masser
af grønt
Syrlig kålsalat med mørbrad af gris og svampe
Casper Sobczyk
Stegte ris med grønt og marineret gris
Masser
af grønt
Stegte ris med grønt og marineret gris
Casper Sobczyk
Sommergrønt med agurk-myntedressing, naanbrød og gris
Nemt og
enkelt
Sommergrønt med agurk-myntedressing, naanbrød og gris
Casper Sobczyk
Saftig, krydret gris i general TSO’s med pak choy og broccoli
Perfekt
til mange
Saftig, krydret gris i general TSO’s med pak choy og broccoli
Casper Sobczyk
Kartoffelmoskugler med spicy ostesovs og sprød gris
Sidst på
måneden
Kartoffelmoskugler med spicy ostesovs og sprød gris
Casper Sobczyk
Jordskokker og tomatsalsa med krydret gris
Snit og
lad simre
Jordskokker og tomatsalsa med krydret gris
Casper Sobczyk
Grønkål og gnocchi med mørbrad af gris
Masser
af grønt
Grønkål og gnocchi med mørbrad af gris
Casper Sobczyk
Forårsruller med grønt og gris
Spicy og
simpelt
Forårsruller med grønt og gris
Casper Sobczyk
Spinatpandekager med syltede rødløg, feta og kotelet
Masser
af grønt
Spinatpandekager med syltede rødløg, feta og kotelet
Mikkel Karstad
Jordskokker og gris i karry, kokos og røde linser
Nemt og
enkelt
Jordskokker og gris i karry, kokos og røde linser
Mikkel Karstad
Grønne bønner med soja, sesamfrø, tang og mørbradbøffer
Nemt og
enkelt
Grønne bønner med soja, sesamfrø, tang og mørbradbøffer
Mikkel Karstad
Ærter
Majs
Kidneybønner
Løg
Chili
Tomat
Kartoffel
Broccoli
Tomat (sliced)