Hvad har jeg i køleskabet

Opskrifter med
smæk på smagen

Grønt og gris er et match made in heaven. Her finder du opskrifter, der kombinerer de to. Grisen er en af de kødtyper, der har det laveste klimaaftryk, og man kan bruge mindre af den, fordi den smager af mere.

Hjemmelavet kartoffelsalat med grillede pølser
Grill
Hjemmelavet kartoffelsalat med grillede pølser
Tostadas med barbecue-marinerede nakkekoteletter
Grill
Tostadas med barbecue-marinerede nakkekoteletter
Flæskesteg med sprøde svær
Jul
Flæskesteg med sprøde svær
Flæskestegssandwich med sprøde svær
Jul
Flæskestegssandwich med sprøde svær
Dims – Flæskestegssandwich i hotdogbrød
Jul
Dims – Flæskestegssandwich i hotdogbrød
Hjertesalat og rødbedesauce med nakkefilet af gris
Nemt og
enkelt
Hjertesalat og rødbedesauce med nakkefilet af gris
Nicolaj Møller
Selleripure, grønt og nakkefilet fra gris
Masser
af grønt
Selleripure, grønt og nakkefilet fra gris
August Theil
Grønt, ris og karamelliseret grisekød
Perfekt
til mange
Grønt, ris og karamelliseret grisekød
Friske forårsruller med grønt og koteletter
Masser
af grønt
Friske forårsruller med grønt og koteletter
Tomat-feta og bagte gulerødder med sprød gris
Masser
af grønt
Tomat-feta og bagte gulerødder med sprød gris
Casper Sobczyk
Syrlig kålsalat med mørbrad af gris og svampe
Masser
af grønt
Syrlig kålsalat med mørbrad af gris og svampe
Casper Sobczyk
Stegte ris med grønt og marineret gris
Perfekt
til mange
Stegte ris med grønt og marineret gris
Casper Sobczyk
Rødbede
Squash
Hvidløg
Broccoli
Gulerod
Chili
Champignon
Tomat (sliced)
Ærter