Hvad har jeg i køleskabet

Opskrifter med
smæk på smagen

Grønt og gris er et match made in heaven. Her finder du opskrifter, der kombinerer de to. Grisen er en af de kødtyper, der har det laveste klimaaftryk, og man kan bruge mindre af den, fordi den smager af mere.

Flæskesteg med sprøde svær
Jul
Flæskesteg med sprøde svær
Flæskestegssandwich med sprøde svær
Jul
Flæskestegssandwich med sprøde svær
Dims – Flæskestegssandwich i hotdogbrød
Jul
Dims – Flæskestegssandwich i hotdogbrød
Hjertesalat og rødbedesauce med nakkefilet af gris
Nemt og
enkelt
Hjertesalat og rødbedesauce med nakkefilet af gris
Nicolaj Møller
Selleripure, grønt og nakkefilet fra gris
Masser
af grønt
Selleripure, grønt og nakkefilet fra gris
August Theil
Grønt, ris og karamelliseret grisekød
Perfekt
til mange
Grønt, ris og karamelliseret grisekød
Friske forårsruller med grønt og koteteletter
Masser
af grønt
Friske forårsruller med grønt og koteteletter
Tomat-feta og bagte gulerødder med sprød gris
Masser
af grønt
Tomat-feta og bagte gulerødder med sprød gris
Casper Sobczyk
Syrlig kålsalat med mørbrad af gris og svampe
Masser
af grønt
Syrlig kålsalat med mørbrad af gris og svampe
Casper Sobczyk
Stegte ris med grønt og marineret gris
Masser
af grønt
Stegte ris med grønt og marineret gris
Casper Sobczyk
Sommergrønt med agurk-myntedressing, naanbrød og gris
Nemt og
enkelt
Sommergrønt med agurk-myntedressing, naanbrød og gris
Casper Sobczyk
Saftig, krydret gris i general TSO’s med pak choy og broccoli
Perfekt
til mange
Saftig, krydret gris i general TSO’s med pak choy og broccoli
Casper Sobczyk
Kål
Hvidløg
Blomkål
Aubergine
Tomat
Løg
Gulerod
Tomat (sliced)
Peberfrugt