Hvad har jeg i køleskabet

Masser af grønt

Masser af grønt passer med gris. Uanset om du ønsker tyngde i din ret eller måske crisp topping i din salat, kan grisen give den perfekte umami, konsistens og smag. Og man behøver faktisk kun en smule gris for at give måltidet karakter.

Hjertesalat og rødbedesauce med nakkefilet af gris
Masser
af grønt
Hjertesalat og rødbedesauce med nakkefilet af gris
Nicolaj Møller
Selleripure, grønt og nakkefilet fra gris
Masser
af grønt
Selleripure, grønt og nakkefilet fra gris
August Theil
Grønt, ris og karamelliseret grisekød
Masser
af grønt
Grønt, ris og karamelliseret grisekød
Friske forårsruller med grønt og koteletter
Masser
af grønt
Friske forårsruller med grønt og koteletter
Tomat-feta og bagte gulerødder med sprød gris
Masser
af grønt
Tomat-feta og bagte gulerødder med sprød gris
Casper Sobczyk
Syrlig kålsalat med mørbrad af gris og svampe
Masser
af grønt
Syrlig kålsalat med mørbrad af gris og svampe
Casper Sobczyk
Stegte ris med grønt og marineret gris
Masser
af grønt
Stegte ris med grønt og marineret gris
Casper Sobczyk
Sommergrønt med agurk-myntedressing, naanbrød og gris
Masser
af grønt
Sommergrønt med agurk-myntedressing, naanbrød og gris
Casper Sobczyk
Jordskokker og tomatsalsa med krydret gris
Masser
af grønt
Jordskokker og tomatsalsa med krydret gris
Casper Sobczyk
Grønkål og gnocchi med mørbrad af gris
Masser
af grønt
Grønkål og gnocchi med mørbrad af gris
Casper Sobczyk
Forårsruller med grønt og gris
Masser
af grønt
Forårsruller med grønt og gris
Casper Sobczyk
Bitre salater med saltede solbær og grillet hjerte af gris
Masser
af grønt
Bitre salater med saltede solbær og grillet hjerte af gris
Mikkel Karstad
Chili
Ærter
Kartoffel
Kål
Aubergine
Tomat (sliced)
Løg
Kidneybønner
Majs