Der er protein i andet end grisekød. Bønner og linser er i store dele af verden den primære proteinkilde, hvor kødet bruges som krydderi. Og hvis du starter med bælgfrugterne, får du en hel verden af nye muligheder for at kombinere med grøntsager og grisekød, der kan sætte smæk på smagen. Det er ikke så svært, som du måske tror. Her er lidt inspiration at starte på.
Alle opskrifter
Bælgfrugter
Grill
Jul
Masser af grønt
Nemt og enkelt
Perfekt til mange
Sidst på måneden
Snit og lad simre
Spicy og simpelt
Bælg-
frugter
frugter
Stegte ris med grønt og marineret gris
Bælg-
frugter
frugter
Jordskokker og gris i karry, kokos og røde linser
Bælg-
frugter
frugter
Grønne bønner med soja, sesamfrø, tang og mørbradbøffer
Bælg-
frugter
frugter
Perlebyg med creme fraiche, koriander og chili-con-gris
Bælg-
frugter
frugter
Ribollita med bønner, saltet citron og grisekæbe
Bælg-
frugter
frugter
Mos af gule ærter og æbler med stegt medister
Bælg-
frugter
frugter
Forfriskende melonsalat og kikærtemarinerede nakkekoteletter
Bælg-
frugter
frugter
Fladbrød med grøntsager, kikærter og krydderstegte minutstrimler
Bælg-
frugter
frugter
Feijoada – Portugisisk bønnegryde med gris
Bælg-
frugter
frugter
Bløde sorte bønner med sprøde grisehaler
Bælg-
frugter
frugter
Louisiana dirty rice med spareribs
Bælg-
frugter
frugter